Investitii

Home  >  Investitii

Pitesti

 

Wini Imobili a initiat o investitie in doua etape pentru modernizarea si extinderea centrului comercial Trivale din Pitesti. Pozitia sa ultracentrala si prezenta dominanta in imaginea centrului orasului dau un potential exceptional acestei investitii.

 

In prima etapa, incheiata in luna august a anului 2010, magazinul a fost modernizat si extins. Interventia a adus cresterea si eficientizarea functionala a spatiilor comerciale, precum si un standard ridicat a imaginii exterioare si a spatiilor interioare.

 

A doua etapa, presupune o a doua extindere ,  aceasta investitie tintind doua obiective:

 

a) Crearea de noi locuri de parcare, pentru a rezolva o problema a magazinului, cat mai ales a orasului Pitesti. Wini Imobili a finalizat investitia intr-o parcare moderna cu 170 locuri in ultima parte a anului 2013.

b) Inaugurarea unui cinematograf ultramodern. Cinema Trivale, cinematograf la cele mai inalte standarde de performanta a fost inaugurat in 28.11.2014. Cinematograful dispune de 7 sali, peste 750 locuri si tehnologie Sony 4K si 3D-HFR. 

Prin aceste investitii atat traficul centrului comercial Trivale cat si valoarea complexului comercial au crescut semnificativ. Trivale Shopping Center ramane una din destinatiile preferate ale pitestenilor.

Sinaia

 

Investitia pentru extinderea si renovarea Carpati Shopping Center a fost  demarata in luna mai a anului 2013.

 

Noul Carpati Shopping Center este desfasurat pe 5 niveluri (S+P+3), totalizand o suprafata comerciala de 8600 mp.

 

Mix de chiriasi: supermarket, bijuterii, cosmetice, cadouri, decoratiuni interioare, telefonie mobila, farmacie, imbracaminte, incaltaminte, accesorii femei si barbati, cafenea, restaurant

 

Centrul comercial a fost inaugurat  pe 18.10.2014. 

jQuery Menu by Apycom